Delfin på Sea World

Posted on Posted in Djur

Den här bilden har jag faktiskt tagit själv, och det är en av de bästa bilderna som jag har tagit enligt mig själv. Bilden är tagen på Sea World i Orlando, Florida.

Det jag älskar med den här bilden är att den verkligen är tagen i det perfekta ögonblicket som du inte kan anordna själv. Vattnet, delfinen, fåglarna, palmerna och resten av miljön i bakgrunden … Allt som samlats tillsammans av ren slump och blivit till en perfekt bild! Vad som jag även tycker om med den här bilden är att den är till hundra procent äkta, den är inte redigerad över huvud taget, så alla färger och sånt är i original.

Symmetrin med delfinen, fågeln och vattnet är det som jag gillar mest. Delfinen bara råkade hoppa vid det tillfället, och fågeln bara råkade flyga dit just då. Och de hamnade i en linje med varandra. Jag tror att det är det som gör bilden så speciell i mina ögon.

Det går alltid att ta en snygg bild, men det är mycket svårare att fånga ett ögonblick i tiden som blir perfekt!