Figur

Posted on Posted in Annat

Jag är osäker på vad det är jag ser på den här bilden. Uppenbarligen en dator, men är resten av bilden animerad eller är det äkta? Är det en gammal bild eller är det en ny? Kontrasten i den här bilden är så stor att den verkligen blir surrealistisk och så otroligt snygg och artistisk!

Den lilla figuren som sitter på datorn ser verkligen animerad ut, men det är verkligen en äkta liten figur. Om jag inte är helt fel på det så går det att köpa liknande i stora delar av Asien. Vad det är för figur är jag dock osäker på, det är i alla fall ingen Pokémon även ifall det ser lite ut som det!

Om det inte varit för att man kan se figuren där den sitter på datorn, så hade man kunnat tro att det bara var en bild på datorskärmen. Det beror även på att resten av bilden är suddig, och att den är mycket tydligare på datorskärmen. Det är en bild i en bild. Jag gillar den här bilden för just det faktumet – en bild i en bild. En klar bild i en suddigare bild. Och vi får inte glömma bort kontrasten mellan det svartvita och färgerna på figuren! Det är nog det första som de flesta ser när de kollar på den här bilden.