Paradiset

Posted on Posted in Vyer

Är det här paradiset? För det ser verkligen ut som det! Jag är osäker på var bilden är tagen, men jag skulle gissa på Thailand eller något annat vackert och exotiskt land.

Det jag älskar med den här bilden är hur den verkligen fångar din blick med en gång. Jag kollade igenom en massa bilder på en sida, och jag såg denna på en gång. Jag kunde inte slita blicken ifrån den, och drömmarna började direkt att bildas uppe i mitt huvud. För vem skulle inte vilja ligga där på stranden och blicka ut mot den fantastiska solnedgången och lyssna på tystnaden? Och känna lugnet. Det går verkligen att känna lugnet från denna bild.

Bilderna i denna bild funkar så bra ihop med varandra. Jag skulle inte bli förvånad ifall någon sa till mig att alla världens färger finns med i denna bild, och att det har blivit en perfekta kombinationen med varandra. Det mjuka och naturliga ljuset från solnedgången och reflektionerna i vattnet ger en känsla av harmoni, och världen ser verkligen harmonisk ut ur det här perspektivet. Paradiset på jorden helt enkelt!